Saturday, April 16, 2011

title is tajuk =='

entah. the first word qiela leh ckp. hmm. lama xupdate blog. gagah jugak nk update.. tapi no idea. kteorg still mcm nie. tiap hari gaduh gaduh gaduh! fed up kowt! asyik qiela nk beralah! kalau xmula dulu xde la pape pown. kalau xtext tahan seminggu kowt xpyh rply. sibuk sibuk sibuk! 2 jela. n i noe die keje! but xkan setengah jam pown susah nk kongsi everything! sedih sedih sedih! sumpah sedih. kalau KAWAN sepuluh jam pown xpe. lps keje penat penat pown xpe nk LEPAK segala! kalau ngan qiela. haihh. setengah jam pown xgerenti ada masa.. uuiiihh. senang2 kau cple ngan member kau jela. xde qiela nk sakit hati kann..


kalau aiman fkir buat mcm nie boleh buat qiela happy. sumpah silap la. tengok jela contoh berminggu nie. ada penah nk ok? melainkan gaduh gaduh gaduh! MUAK + SAKIT HATI setiap hari mcm 2 tau x! ye tau awak bosan. tapi tah la. xtau nk ckp cam ne. awak penting kan KAWAN dari saya. yes i noe kawan penting! tapi xkan nk trus abaikan saya? setengah jam pown xde masa awak tuk saya? haihh. MELAMPAU sangt dah 2.


entah la ap nk jadi pown xtau dah. setiap hari mcm SIAL! ngan masalah qiela lagi. msalah nie lagi. xboleh ke nk faham? hari 2.. cter pasal masalah qiela. awak buat ap? sibuk dgn member kan? mne masa awak tuk saya? rply msg mcm taik! baik ckp xpayah msg je! senang cter. xpayah nk tnggu awak rply! haihh. sakitnye hati! kalau la satu hari saya buat mcm MIRA buat dekat ZUL! baru tau awak sakit hati kann! jgn sampai saya bertindak mcm 2 dah. nanti baru terhegeh2 nk mencari! masa tu sorry to say la.xde maaf bagi mu dah!


ok tapi jgn nk fkir bukan bukan plak! nie just AMARAN je ok! selagi saya boleh sabar. saya sabar setakat yg mampu. kalau awak dah melampau sngt. haiihh awak cari la org yg fhm awak k. harap sngt awak berubah satu masa nanti untuk saya =='

5 comments:

syafiqah khalil said...

perghh ! hangin gle eh kau kt dea

qielaqistina said...

hangin la derr =='

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

FARAH LIYANA said...

rileks syg :)

qielaqistina said...

wahaha. kalau tengok post2 lepas dah xterrilex dah FL =='