Friday, April 1, 2011

hari hari yang ku jalani tanpa mu disisi

peergggh tajuk! smart x! HAHA.. ok dgn lafaz bismillah..
haih korang.. nk tau x? dah 3 hari aiman keje. hari first boleh bla lagi..
balik2 trus text sume kann.. tapi bila masuk hari kedua.. mak aiihh.
sabo jela.. *dialog dalam HKLBR.. hhhhhhmmmmmm..
nk ckp aq xfaham die. but i do.. i'll try.. but2.. xkan la balik pkul 7 malam.
1 text je kan? sakit hati la jugak.. dah 2 kalau on.. hmmmm.
tau la dah keje.. tapi tapi. kena ke layan qiela cam nie awak?
awak,, setiap masa saya tnggu awak text tau? SETIAP MASA!
tapi tah la awak.. ap pown saya xdapat.. tadi awak tetibe text saya..

syg , sorry smlm tak text . iloveyousomuch !

hmmm.. awak.. smlm saya tnggu jew depan fown nie nk tengok awak rply x text saya.. sedih ada.. geram ada.. sume la ada.. macam2 saya fkir kan.. awak buat 2 awak buat nie.. dah macam2 saya fkir! macam2 la awak.. xtau ap saya merepek2 smlm.. saya fkir awak xsyg saya.. awak dah xpeduli saya.. awak dah xnk saya lagi.. hmmm.. saya tau saya merepek je kann awak? tapi skrg nie.. blog la teman saya.. bila saya ingt awak.. saya akan bukak blog nie n baca cerita2 kita.. teddy pink saya nk peluk je mesti bulu masuk hidung awak.. terus selsema. so skrg nie.. saya dah xpeluk sebab dah luka2 hidung saya sebab selsema.. saya rindu awak.. rindu ARIF AIMAN  yg dulu.. xtau la awak.. nk ckp saya nie xbagi awak keje. saya mmg nk awak keje dari buang masa slalu lepak jew.. tapi nie la jadi bila awak keje.. saya terasa dipinggirkan!

awak awak.. saya akan cuba belajar kann mcm mne nk trime yg awak dah bz skrg.. saya dah ckp kann? tapi bagi la time.. skrg saya xleh nk trime lagi.. tapi saya cuba! sebab saya syg awak.. saya xnk nati awak ckp saya nie mengongkong awk plak.. saya nk jadi yg terbaik tuk awak! awakk.. kalau awak syg saya kann kann? awak boleh xcuri2 masa? hmmm.. tapi xpe kalau awak xboleh.. sebab awak bz kann? hhmmm xpela awak.. saya balaja ok trime yg awak dah bz skrg.. but plz plz plz.. jgn buat saya rasa saya tersisih awak.. saya xsanggup nk nangis tiap hari lagi.. dah puas saya menangis sebab awak.  awak awak.. saya janji nk berubah sebab saya syg awak tau tau? jgn TINGGALKAN saya lagi! saya xsnggup hidup tanpa awak.. i really meant it syg! its truth when u are not around! i feel not in mood n not so strong syg! i hope u know me better! i meant to u n i hope u are meant for me! ILOVEYOU syg!

3 comments:

Anonymous said...

i know what you feel .i pun rasa apa u rasa ni :'(



*mynn :)

rifqiela said...

sedih kann ;( hmm..

rifqiela said...

hmm ;(