Wednesday, April 6, 2011

terasa lebih lebih!

qiela : iloveyoumorethanyouloveme! imissyousobadly! ineedyouhuny! all i want is you to be my life.
aiman : me too syg
qiela : hmm, bz kew? knp skrg bby dah xtau b bwt ap?
aiman : da tngk la text mcm mne plak kan.
qiela : bby cuma nk rasa dihargai je, perhatian b, tpi xde da, hmm, b pown dah makin jauh, dah xmcm dulu, jauh b, jauh sngt2,
aiman : syg still xleh trima yg b dah keje sume?tak bnyk masa mcm dulu lagi.
qiela : hmm, thats reality b, i still cant ;(
aiman : syg. kita dah lain skrg. bkn mcm skola always ad time lps skola tu
qiela : i noe taht, n thats what i keep telling my heart, but i cant accept it!
aiman : urmm
qiela : i try too pujuk my heart, but its too hurt, n i keep crying alone without no reason!
aiman : entah la syg
qiela : i cant accept this! thats why i HATE my self!



bila korang korang baca.. ap korang rasa? sedih kann? but its the fact! xde yg ubah. tengok la cara die rply text qiela jew.. ap la korang rasa kalau BF yg korang syg buat korang mcm nie. qiela dah menangis2 meraung2 dah smlm.. xtau nk ckp ap. pnye panjang qiela explain tapi yg keluar "urm" "yela syg".. xke sakit hati nama nya? then now.. qiela dah xtau die buat ap. dulu ada jugak qiela tau ap yg die buat. but now? qiela dah mcm hilang die 100%! dah xtau mcm mne diri die lagi.. today.. die cuti.. tapi xde pown bagi tau qiela. nk spend time sesama? lagi la xde kann? bila qiela tau pagi tadi die cuti! qiela menangis. xtau knp.. sedih sngt2, qiela nie tah spe2 la kan? sampai bnde sekecil 2 pown xnk bagi tau :(  mybe tunggul kayu kowt!

qiela pelik la. qiela tau die keje. tapi xkan la sebelum keje xboleh nk bagi satu text pown. bz sngt kew sampai 1 minit pown xde tuk qiela? hmm.. nie time dah cuti.. ada nk tebus balik ap yg die dah wat kat qiela? sebelum2 nie yg die xlayan qiela? xde.. die lebih pentingkan KAWAN2! tah la.. xtau nk ckp ap. blog tempat qiela luahkan.. kalau ckp kat die. bukan ada pape tindakan pown.. kecuali GADUH! qiela benci hidup mcm terbuang! sebab qiela ada die sorang tuk take care qiela.. tapi nie la.. qiela dah tersisih oleh sume org! dah xde sesape lagi nk amik tau sal qiela! qiela nie mmg MALANG kan hidup!!

4 comments:

Faraa Cullen XD said...

sayang.. chill keyh
i know its hurt , but qiela kne fham
ea da keje
spatutnye , qiela kne lbey mmahami ea
ea pnat , mybe 2 yg acuh ta acuh 2
or maybe , u can slow talk
paperw pown , kne kuat n ta na sedey keyh dear (:

rifqiela said...

hmm.. how can i slow talk with him.. ;( setiap kali text mcm 2 la. sekejap n short.. just for lepaskan je. die dah xmcm dulu. tah la. qiela dah cuba nk faham. tapi die xbagi qiela masa! die sibuk. bukan keje 24 jam pown. die still ada masa dgn kawan2.. knp dgn qiela x? ;(

AtenAzhar said...

sabar ye qiela . ingat dear , kite perempuan jangan jadi perigi yg selalu cari timba . we have to be strong . dugaan hidup memang banyak . ini salah satu dugaan awak . be strong yea ? better qiela slow talk dgn dia . tak payah texting , just call je terus . thru call , kite dpt tawu cemane orang tu layan kite . kalau cakap nak taknak tu , hmmmmm , paham2 la qiela . if qiela syg relationship tu , buat lah ape yang patut untuk slamatkan relationship tu and jadi macam dulu balik . ok? :)

rifqiela said...

insyaallah.. setiap hari qiela cuba nk baiki hubungan qiela. alhamdulillah setakat nie kteorg ok ckit.. but tah la. qiela harap die jodoh qiela.. ==' qiela doa tiap hari tuk selamatkan hubungan kteorg nie.. hope termakbul.. :)