Wednesday, May 4, 2011

seawal 5 pagi (04/05/11) *dengkuran

hai awak yg hensem! haha. awak tau dok kul bpe skrg nie? n saya masih xboleh tdo disebabkan oleh DENGKURAN awak yg mengejutkan saya 2? haii awak. saya punya lah membebel ap tah kat telinga awak. makin kuat plak awak dengkur kan? saja atau mmg awak nk kuatkan lagi snoring awak 2? (◕^^◕) 


awak awak. knp lah dengkur kuat sngt nie? annoying tau x? kalau sedap  xpelah! haha. tapi sungguh funny okay! cute + comel kowt! hahaha saya dok jerit jerit lah panggil awak. tapi cover sebab kang org lain kat umah nie yg tejaga plak kang. 30 minit saya dok jerit suh awak bangun je. haha. saya ada bukti tau tau? saya record! haha. tapi bukan lah setengah jam saya record. 


haha. sebagai bukti yg awak bangun kan saya!  saya record lahh. awak nk dengar? haha. tapi cam ne erkk? hmm. entah la kalau awak nk dgr la kann. hihi. jahat xsaya? alolo. jgn majuk tau tau? saya rasa mcm cute! haha. *okay cute ke dengkur? wtv lah! janji saya dah dengar. haha. dalam 3 tahun lebih kita kenal. baru 1st time saya dgr awak dengkur mcm 2. 


i ❤ you so much lah syg! haha. tah pape jew. sorry hari semalam saya tuduh awak bukan bukan. saya bukan ap. saya takut sangat hilang awak lagi. saya dah xnk menangis dah. saya janji nk kuat! jadi kuat sekuat kuat nya! saya dah xnk mengalah dah. saya nk berubah lagi. hihi. hope awak suka. 


buncit buncit. busuk  buncit tau tau? sangat sangat! dari dulu kini selamanya lah! hihi. i will always  you lah! jgn berani nk tinggalkan busuk okay! haha. tapi hari nie busuk wangi tau tau? mandi bnyk kali sebab panas. so buncit teruskan lah berbuncit! haha  


  

2 comments:

cik teynteyn said...

alolo sweetnye.

terus happy ok.

qielaqistina said...

haha, thanks :)