Tuesday, May 10, 2011

entry terakhir -_-

hmm. nk story ap nie? eeerr! cehh! bajet kau xde story qiela! haha :) ok otak masuk air sebab malas nk fkir masalah yg ada, cukup lah selama nie dah bnyk fkir sampai aku jadi cam nie. haha. first of all! haha. kami dah break! :) "ouhh really! happy gila!" aha. tau akan ada org yg ckp mcm 2. dah berbungan bunga dah hati die bila baca entry kali nie. haha, never mind... aku terima nikah nye! eehh eehh. silap. aku terima semuanya :) dgn hati yg terbuka dan redha. dah tiba masa ALLAH nk tunjuk kan kebenaran kowt. dah jgn nk buta kan mata aku lagi. jgn nk BODOH kan aku lagi :)

qiela terima sume dugaan nie dgn hati yg terbuka. xmoa lah nk marah marah. just mula mula xdapat nk kawal lagi :) then BOOOMM! haha. kesian aiman ngan farra xpasal pasal kena.. ==' sorry errk korang.. xleh kawal lahh. dah bnyk kali kena so dah fobia lahh. haha. tetibe nk meletup je terus. ap lah aku nie kann. xpe. SORRY okay guys! :) mybe entry kali ni panjang.. entah lahh. haha :)

ok nk story nie. ketidakpuasan hati qiela :) ceehh! boleh senyum kau! lol! xpelahh. qiela serius xde mood gila! xtau nk ckp ap. n xterkata lepas beberapa jam nie.. qiela tau satu benda yg betul2 buat qiela rasa qiela nie hina patung jijik batu kayu! xde perasaan kan! yup betul lah! qiela nie BODOH! bodoh pecaya die! selama 3 tahun lebih qiela setia! n semua nya sia sia lepas tengok gambar 2! dulu pown ada jugak jadi benda nie. tapi qiela senang je nk maafkan die. but NOT THIS TIME! qiela dah xboleh nk maafkan die langsung! qiela nk benci die. tapi qiela xmampu.

ap yg qiela boleh buat maafkan die n cuba lupakan die. qiela cuba even susah sekali pown! dah xmampu nk tanggung semua beban nie. xsanggup dah. sedih sangat sangat. mybe its my fault sebab jauh dgn die. but sume nie qiela xmnx. qiela xnk. tapi dah jadi. xpela. qiela salah. n die xsalah pape pown. xpela, qiela mampu nk doakan kebahagiaan die je. even prit pedih sakit mcm mana pown. qiela bukan hak die dah. n die bukan hak qiela dah. qiela dah lama sabar. entah la kali nie tak tersabar lagi. sakit sngt2 hati qiela nie. bia lah masa yg sembuh kan semua nya.

hati qiela dah kering! sekering keringnya! dah xboleh nk buat ap. entah la. die pown xkesah n selalu point semua kesalahan 2 kat qiela. entah la. sedih ad. nak mati ada. bia lah. qiela mampu ucapkan selamat berbahagia tuk korang okay. semoga semuanya baik baik tanpa kehadiran qiela. korang dah xperlu sorok lagi ap yg korang rasa. jgn jaga hati qiela okay. bia qiela jaga hati korang,, qiela rela bekorban demi org yg qiela syg. asalkan die bahagia.. biakan qiela nie sakit. jgn org yg qiela syg sakit. qiela xsuka.

for you ARIF AIMAN:
ye qiela tau qiela xlayak hidup ngan aiman. qiela nie ap je. budak kampung. xpandai, bodoh! xlayak sngt lah! azreen lagi layak tuk aiman. qiela mengalah xbermaksud qiela xsyg aiman, hope aiman tau banyak mana qiela syg aiman. xterluah kowt. xboleh nk buktikan dgn kata kata. qiela cuma boleh doakan korang bahagia. qiela dah xnk sakit hati lagi. dulu aiman dah janji xnk sakitkan hati qiela. tapi ap aiman dah buat? dah la aiman. xguna qiela nk bebel panjang but aiman still buat benda yg sama. xguna qiela bagi peluang tapi aiman xtau nk rebut peluang 2. qiela dah syg aiman mcm nyawa qiela. tapi nie lah balasan yg qiela dapat. terima kasih awak. qiela syg awak sampai akhir hayat qiela. maafkan qiela sebab buat semua nie. qiela cuma nk jaga hati qiela. aiman jugak penah ckp "b xsuka la bby asyik diam je! fight la tuk kebenaran!" ok now qiela nk fight tuk kebenaran lah nie. kebenaran yg aiman mmg xsyg qiela. xpelahh. hope aiman happy selalu. 
good luck! :'(


for you AZREEN:
hope u will jaga aiman baik2. qiela serahkan die kat azreen sebab qiela dah xnk terluka. qiela harap korang happy. even perit qiela akan telan. thanks sebab korang tipu qiela. tapi xpew. qiela ckp betul lah kann. xmau nk jadi hipokrit! qiela BENCI gila dgn azreen! n qiela xkan maafkan azreen atas ap yg dah jadi. sama jugak dgn aiman, qiela xkan maafkan korang dua! sebab dah hancurkan hati qiela. qiela cuba nk jadi yg terbaik tuk korang. qiela baik dgn azreen tapi nie qiela dapat. ADIL kew?! azreen pijak kepala qiela. xpelah. ingt je pepatah nie. "what goes around comes arounds!" huhu. hpe korang happy :)

when i wrote this entry. my tears does't stop at all. thanks korang dah lukakan hati qiela. kalau nk minx maaf 2 xpayah la. qiela amik masa nk maafkan korang due. qiela harap korang bahagia! tc bye. nie last entry tuk blog nie. bye bye


sorry kalau ada bnyk typo. qiela xboleh nk tengok sebab sakit mata. penuh air bertakung takung. :'(

24 comments:

Anonymous said...

buto gila! qiela ak tau ko syg aiman, jgn la ko lpskn die tu, i know him love you, mmg lelaki tak dpt nk tnjukkn syg die, aku tau tu nasib kau sme je ngn ak, laki ak byk kali buat bnda ni, tp ak sbr je, sbb ak tau die syg aku, mcm mana aiman sygkn ko. ko pikir la baik2, i know aiman its your future. think wisely.

juliana said...

kenapa nak marah marah qiela ?
nie kau kan aiman ?

qielaqistina said...

bia lah farr! like i said. die akan point kan kesalahan nie sume kat qiela. xguna lah nk marah2. :'(

arif aiman said...

maaf , itu bukan aku ye . kau igt aku ap ha ?

qielaqistina said...

xpayah nk pura pura lah! dah aku mmg buto kan! lahh bohsia segala! thanks lah wehh! hope kau happy ngan azreen okay!

arif aiman said...

GILA ANTI AKU SIAL ! weyh , kau pahal nk gaduh je dgn aku ha ?

qielaqistina said...

kalau kau xbuat hal! aku pown xnk gaduh la! benda bukti semua dah cukup! ap lagi kau nk?

juliana said...

sudah laaa 2 ...

arif aiman said...

okay , yelahkn skrng sume bukti ad , kau , polis sume dah ad bukti kn . ye cun sgt . nanti aku bwk kes ni kt makamah okay . biar aku kn mati gantung baru kau suka .

qielaqistina said...

u xsakit hati kew dpaat org mcm nie! nk pointkan semua nye dkt i! gggggrrrrr! yes i know lah i nie buruk! bodoh n selalu org pijak kpla!

qielaqistina said...

eeh arif aiman! dah cukup baik lah aku buat semua nie! kalau perempuan lain aku xtau lah die akan buat ap! fkir lah aku dah bnyk bekorban besabar ngan perangai kau selama nie! :'(

arif aiman said...

thanks to all wht u do okay .

qielaqistina said...

aku xperlukan sume 2! cukup kau hormat keputusan aku n hormat perasaan aku! thanks wehh! semoga kau bahagia dgn azreen :'(

arif aiman said...

why she ? why not u ?

qielaqistina said...

sebab aku boleh tengok kau gembira dgn die. thanks wehh! thanks hancurkan hati aku! :'(

arif aiman said...

mana kau tau aku gembira dgn die ?

qielaqistina said...

aku boleh tengok dgn gambar2 yg ada. aku xbuta lagi. aku tau kau gembira.!

arif aiman said...

HAHAHA . gmbar tak mencerminkn kegembiraan okay .

qielaqistina said...

ouhh.abis kau xhappy lah? boleh berKI** semua! aku tengok kau pown senyum je kan! sedap dah dapat! haha

arif aiman said...

mcm kau jgk kn ? luar happy dlm mcm mana ? kau ad tau aku ? tak PERNAH okay . jgn ckp sbb aku tak bgtau ke ap kn .

juliana said...

YA ALLAH !
sudah laaa 2 !!
gaudh gaduh bila nak solve benda nie ?

qielaqistina said...

semua salah i farr! semua nk tuduh i mcm2. yes i mmg teruk! teruk gila dari dulu! sampai fmly i dah xcye i langsung!

DIEDA said...

hmm qidqid ==' ape dah jadi niee HMM

qielaqistina said...

err... entah la weii ==' kau dah baca tau lahh :(