Wednesday, February 23, 2011

19 Feb 2011

hari ni aku jumpa die . sumpah la takda sapa tau brtpa aku gembira jumpa dia . yg bestnye , aku dpt hadiah doe . die cubit kaw2 punya kuat la smpai nk trcabut dah . btw , thanks syg . hehe . okay , mlam tu aku gerak la rumah die jumpa mak die @ mak mertuaku . then kiteorg gerak la BINTANG CAFE kt Cova square . aku saja ajak member2 aku utk cover line . kang tak lepas dgn mak mertua aku plak kalau keluar berdua je kn . biasa la . aku ajak die tunang taknak . bila la aku nk tunang kn . sng2 kawin je trus . baru best . HAHA *dah merepek la aku kn . okay , we back on our story , masa lepak tu aku tak bnyk sgt cakap . dah die tak abis2 cubit aku kn . payah la . tp time tu yg couple lain pun bermanja2 la (farrah & syakir), tak abis2 la dorg tu . haha . THANKS syakir jd driver aku time tu . wlaupun tgn aku separuh sakit kn . haha . lepas lepak2 tu aku g la hantar farra & syakir balik . then time nk hantar die balik tu yg agk berat tu . igt mcm taknak je antar die balik . but terpaksa la hantar kn . kalau tak kang mak die ckp ap plak kn . sedih beb nk biarkn die pergi . lama jgk la aku lepak dpn rumah die tu .  aku rasa jiran2 sume usha . tp aku peduli ap kn . then mcm2 la pesanan die pesan kt aku . mse balik tu aku rasa nk nangis pun ad . tp ap la bole aku buat kn . tawakal jela . smpai sini jela aku dpt ckp .




write by arif aiman :)

3 comments:

rifqiela said...

thanks dear! :)

Gadis Cinta said...

eleh .. menipu je.. tak jumpa aiman .. pegilah .. tipu aku je ..

rifqiela said...

bhahaa.. :)
sengal la kau.. :P