Wednesday, March 2, 2011

mimpi mainan tidur =='

tadi.. qiela tdo. :( then mimpi.. mimpi aiman la.. spe lagi.. :)
tapi mimpi 2 sedih.. :( xsempat abis dah tejaga.. :(
nk tau ke sal mimpi 2? xyah la erk? ap? nk jgk? betul nk nie?
ok2. qiela cter k.. :) tapi amik mood dalam2 dulu k. :)
hahaha.. sebab cter nie sedih.. but xtau la bagi korang sedih ke x.. :(
bagi qiela sedihla sebab mmg sedih.. *keling nye ayat! 

ok. mula2 cam nie.. lam mimpi 2.. qiela jmpe die. elok je.. sembang2.. manja2.. then kan.. tengah syok2 sembang gelak tawa sume.. ad sorang MINAH nie datang menuju kat kteorg. qiela lam hati ckp "apahal minah nie datang mcm xpuas hati jew?".. then minah 2 tetibe tarik tngan aiman n ckp kat qiela "kau xpayah nk kawan ngan die lagi! sebab die aku pnye! faham?" dalam nada kuat gila.. :'( qiela pown mula la menangis sekuat hati! :( qiela tarik tngan aiman! but die lps kan.. die ckp "kau dah bla dri hidup aku mulai skrg!" qiela pown lagi kuat menjerit n ckp "sampai hati b kan bwt bby mcm nie? selama nie bby sabar ngan perngai b tau x? ap b bwt sume bby telan! tapi nie dah melampau!" then nk tau ap dorg bwt? dorang peluk depan qiela.. mesra sngt.. qiela dah mula xleh nk trime sume 2.. qiela serang MINAH 2! qiela tarik rambut die.. tonyoh muka die.. adoyy! geram gila.. then aiman tarik qiela n lempang muka qiela.. :'( benci nye aiman kat qiela..
qiela diam kejap n ckp kat aiman "sampai hati b lempang bby sebab betina nie!" aiman jawab "spe betina? weh! aku benci kau la! dah kau xyah semak lam hidup aku! aku dah ada die skrg.. KITA BREAK!" aiman jerit kat qiela. mase 2.. tuhan je yg tahu mcm mne perasaan qiela.. :'( sedih xterkata.. qiela ckp dekat dorg.. "kalau korang xnk aku gnggu korang.. bunuh la aku.. kalau x.. aku xkan berhenti dapat kan kau AIMAN!"

then abis. sebab qiela xleh nk truskan kan.. qiela bgun2 je turs hantar text kat aiman 
sambil nangis2.. :'(

me : syg. i love u
aiman : i love u too
me : jgn tinggal kan bby :'(
aiman : ye syg . b tak tingglkan syg
me : janji? jgn tngglkan bby :'(
aiman :janji!
me :ok. janji tau :'(
aiman : ye syg

4 comments:

juliana said...

auch ! touch ! =(

rifqiela said...

@juliana yup.. really touching! :'(
sedh gila.. :( masih terasa tamparan 2.. :(

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

oit, sbr ye... itu cuma mimpi... mainan syaitan.. jgn d fkrkan sngt ye..doa bnyk2 moga jodoh berkekalan..

rifqiela said...

@Ms Serry Fatieha Fatieamin :) but ada sambungan cter nie.. lagi sedih.. :( will update blog later.. now very bz.. :'(