Monday, June 13, 2011

entry gabung 3 hari :') :'(

11/06/2011

wehh! qiela trime aiman balik! totally cukup2 sebulan! mcm xcaye n rsa mcm xde apa yg jadi. sebab die mmg slalu ada dekat dgn qiela. xterasa yg kteorg nie dah break cuma cara text dah berubah masa break. at the same time die slalu mnx cple balik. merepek semua la. mula2 xnak layan. tapi perasaan syg 2 xkan boleh pegi jauh kann? yes i still LOVE him! eventhough dah mcm2 die buat. qiela telan walau pahit mana! walau masin mana! walau masam mana pown! sebab qiela CINTA mati dgn die! yes! kalau korang rasa mcm qiela nie bodoh kan! yes im stupid accept him back! korang pown geram kann mcm mana qiela boleh trime die balik! its all bout LOVE :') xde apa yg beza cuma mcm nak sesuaikan diri je. hmmm.

12/06/2011

hari nie mcm biasa je. xde yg baik or buruk tapi tapi :( qiela dah buat salah kowt. entah la. qiela letak syrat sampai qiela rasa die xsuke :( tapi qiela mmg nak sgt syarat 2 dipenuhi! nak sngt2.. tapi syarat2 tu xsusah pown. ada 2 je syarat nye n due2 xgunakan apa apa tenaga. tapi tah la. bila qiela ckp ada syarat n bagi tau apa syarat 2. aiman ckp "mcm xserious je siap ada syarat bagai?" hmm. entah la. :( qiela xmnx lebih pown. ckit je. syarat die yg first qiela nak die buat relation dgn qiela dkt fb n xhide the relation 2. second qiela nak die xdelete wall post yg qiela powt dekat fb die. 2 je pown! tapi die mcm marah sngt2. entah la. :(

13/06/2011
02.24am

die ungkit semua pasal syarat n kteorg gaduh! qiela diam sebab xnak jadi api. :( qiela xnak gaduh sebab baru je 3 hari cple n dah mula buat qiela marah. qiela diam n die marah lagi. bila qiela ckp die suruh diam plak. entahh. lain nye die! :'( bukan ARIF AIMAN yg dulu lagi :( qiela diam sebab menangis bila die ckp semua2. die ungkit semua2. die ckp qiela nak balas dendam mcm azreen buat die. tapi sumpah! qiela trime die bukan sebab nak main kan die! bukan nak game die! SUMPAH tidak! :( tapi die anggap qiela main2 dgn die. qiela ckp "kalau aku nak buat dah lama aku buat la! xpayah tnggu sejauh nie baru nak mainkan kau, n this is not the first time kau buat aku mcm nie! fkir la ckit wehh" thats my answer. i know thats sound rude. but i have too! he make me pistt off babe! hmm setengah jam ckp then qiela letak sebab dah dgr die dengkur! mcm apa kann? boleh plak nak tdo! mmg aku letak lah! rugi rm3 aku! but xkesah cua mcm die xappreciate apa yg aku dah buat :'( sedih giler!

4 comments:

DIEDA said...

syarat simple tuu pun tak boleyy buat ke ? ish if ikhlas , if sayang betul , sanggup buat ape je weyyyyyyyy ! ish

qielaqistina said...

kann kann? err! die mcm xleh trime syarat simple aku 2 :( err! sedih babe! :(

DIEDA said...

alaaa chill ah , 2 3 hari kome elok laa . aku berani jamin lahhh :) watlek yaaa ,

qielaqistina said...

haha. xbaca ke entry atas? dah baik lahh 2 :)