Monday, June 20, 2011

semoga lebih kuat dari semalam

Let the rain wash away all the pain of yesterday ;)

qiela mengaharap sngt segalanya baik2 je hari nie. Tapi entah la, semua nya xberjalan lancar. Pagi pagi dah dapat text dari aiman "soalan sye sng je . itu pun takleh jwb ?" "awak , hbungan yg mcm ni ke awk nk ? jujur n jawab ." entah dah rasa mcm ada yg xkena lagi hari nie. Bangun terus bukak lappy tulis status [ Semoga aku lebih kuat hari nie ] Tapi mcm xboleh je. Dah janji smlm dgn diri xnak reply apa apa dari aiman. Mmg dpat tahan tapi sampai lah aiman inbox  dekat fb .

Aiman : Text tak reply , sume tak kn . Ap yg awk nk sbnrnye ? Ouh , nk kt jantan lain ckp la . saya ni ap je ad kn drpd jantan2 awk .
Qiela : thanks mengHINA lagi okay ;)
may ALLAH bless you :)
Aiman : Mcm mana rasa sye ckp mcm tu ? Mcm tu la sye rse awk . Smlm awk ckp. Mcm tu kt sye . Sye bkn nk bls dndam ke ap . Tp perasaan sye sapa nk jge ? Blum sbulan dah mcm2 awk uji sye kn ? Maki , tduh . At last awk yg nk break ?
Qiela : Maaf lah kalau kehadiran saya menyusahkan hidup awak. Semoga awak boleh cari yg lebih baik dari saya. Assalamualaikum ;)
Aiman : Tgk , skrng awk taknak sye ke ap ?
Qiela : Saya tak layak untuk awak. Saya BOHSIA MULUT LONGKANG. So mmg tak layak untuk awak yg baik :)
Aiman : Tgk . Ungkit la lg . Mmg la bhagia mcm ni .
Qiela : Kalau tak ungkit pown tak bahagia buat apa ?
Aiman : Buang yg keruh amik yg jernih . Baru aman rumah tangga .
Qiela : Cukup la hati saya menangis kesakitan oleh HINAAN awak okay .

cukup dah kowt sampai situ je perbualan kami. Banyak lagi tapi 2 je kowt yg boleh dipaparkan. So mmg hari nie mcm nak uji lagi kekuatan qiela. Takpe, qiela tabahkan diri lagi. Semoga lebih kuat hadapi semua nie. Luka dulu pown belum sembuh dah bnyk sngt dugaan skrg nie. Entah la, semua nya bermula dari FACEBOOK! Dah rasa mcm benci nye dekat kau facebook! Tapi kalau xbukak sehari dah mcm xkeruan dah! EEEEE penangan facebook nie kuat betul lah! 

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini