Friday, June 17, 2011

i HATE nightmare !

i HATE nightmare!


nightmare. hmm. asal je night! aku takut nak tdo n mimpi buruk! yes tadi aku tdo dalam pkul 9.10 sampai lah aku mimpi buruk pasal aiman! errgghhh! asal kena mimpi n aku jaga! dalam pukul 10.40 aku jaga . terus amik fown dalam keadaan mata kecik , text die "awak , sumpah jgn tngglkan saya . awak jgn tnggalkan saya plz !" tapi xde respond . IDK if he has something special or whatever la kan , sampai xboleh reply . hmm nvm :( i will wait coz i really don't want losing him ! 

tadi aku bangun sumpah mcm mandi(berpeluh) , mata berair air ! errrggh dah mcm betul sesangat pown mimpi 2 . aku jerit dalam mimpi 2 , tapi xtau lahh pulak kalau aku pown menjerit bebetol kan . sebab aku xboleh dgr . hmmm , teruknye mimpi kali nie . katil aku pown basah dek mimpi nie ==' (berpeluh ye) sumpah takut kehilangan die :( 


3 comments:

DIEDA said...

errr =='

qielaqistina said...

hmm =='

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini